Individualterapi

De fleste vil støte på utfordringer i løpet av livet. Utgangspunktet for å gå i terapi er som regel opplevelsen av å ha et problem, men du trenger ikke nødvendigvis en diagnose for å arbeide med deg selv i terapi.

Basert på dine behov, vil vi foreslå en psykolog som er spesialist på det du ønsker hjelp med. Behandling kan skje individuelt, som par eller i grupper. Vi tilbyr også samtaler pr telefon eller kryptert videoløsning.

Våre psykologer har lang og bred erfaring med å gi behandling og oppfølging til barn, voksne og familier rammet av sorg, kriser og traumer.

Klinikken har psykologer med driftsavtale med Helse Vest, og psykologer uten avtale. Ved å ringe 55 59 61 80 kan du komme raskt til hos psykolog uten avtale. Vi trenger ikke henvisning for time hos psykolog uten driftsavtale.

For å få tilbud hos psykolog med driftsavtale må det sendes henvisning fra for eksempel lege, psykolog eller barnevern.

Sendes henvisning direkte til en av våre psykologer med driftsavtale er det kun den psykologen som vil vurdere henvisningen.
Dersom vi mottar uspesifisert henvisning (uten navn på psykolog), blir henvisningen tatt opp på vårt ukentlige felles inntaksmøte og dermed vurdert av flere psykologer.
Den sendes pr post til: Klinikk for krisepsykologi AS, Nøstetorget 5, 5011 Bergen.

  • Vi ber om at det ikke sendes personlig informasjon per e-post.
  • Informasjon om priser og timebestilling finner du her.
  • Oversikt over våre psykologer finner du her.

For å redusere risiko for koronasmitte, tilbyr Klinikk for krisepsykologi samtaler med klienter på digitale plattformer. Vi behandler personopplysninger gjennom krypterte løsninger og følger helsepersonelloven. Til gjennomføring av terapisamtalene bruker vi Whereby, som er en fullkryptert samtaleløsning, laget nettopp for gjennomføring av fortrolige samtaler. Vi får hjelp av Onlinepsykologene til å håndtere denne overgangen, og er svært takknemlige for at de bistår oss i denne situasjonen. På denne måten sikrer vi kontinuitet i allerede pågående behandlinger, og vi kan i tillegg tilby terapi til nye klienter.
Videokonsultasjonene er helt trygge og et godt alternativ til fysiske oppmøter. Les mer om dette på psykologforeningens nettsider her. Du vil få en invitasjon til samtalen gjennom en link fra din behandler, og trenger ikke laste ned programvare for å delta. Det er enkelt og sikkert. Vel møtt i våre digitale samtalerom.

Se en liten introduksjon av Whereby og vårt digitale samtalerom

Tilbake til hovedmenyen for privatpersoner

Samtaleterapi