Individualterapi

De fleste vil støte på utfordringer i løpet av livet. Utgangspunktet for å gå i terapi er som regel opplevelsen av å ha et problem, men du trenger ikke nødvendigvis en diagnose for å arbeide med deg selv i terapi.

Basert på dine behov, vil vi foreslå en psykolog som er spesialist på det du ønsker hjelp med. Behandling kan skje individuelt, som par eller i grupper. Vi tilbyr også samtaler pr telefon eller kryptert videoløsning.

Våre psykologer har lang og bred erfaring med å gi behandling og oppfølging til barn, voksne og familier rammet av sorg, kriser og traumer.

Klinikken har psykologer med driftsavtale med Helse Vest, og psykologer uten avtale. Ved å ringe 55 59 61 80 kan du komme raskt til hos psykolog uten avtale. Vi trenger ikke henvisning for time hos psykolog uten driftsavtale.

For å få tilbud hos psykolog med driftsavtale må det sendes henvisning fra for eksempel lege, psykolog eller barnevern. Henvisningen blir vurdert i vårt ukentlige inntaksmøte i henhold til våre inntakskriterier. Den sendes pr post til:

Klinikk for krisepsykologi AS, Fortunen 7, 5013 Bergen.

  • Vi ber om at det ikke sendes personlig informasjon per e-post.
  • Informasjon om priser og timebestilling finner du her.
  • Oversikt over våre psykologer finner du her.

Tilbake til hovedmenyen for privatpersoner

Samtaleterapi